Prishtinasi e “shndërron” ballkonin e banesës në kontejner

Prishtinasi e “shndërron” ballkonin e banesës në kontejner

KLIKO NE FOTO PER INFO

Banorët e Lagjes së Spitalit në Prishtinë janë ankuar nga kundërmimi i mbeturinave në ballkonin e një banese.

Banorët po shqetësohen për ndonjë infeksion të mundshëm për shkak të kundërmimit të mbeturinave.

Sipas banorit që i ka dërguar fotografitë, ata e kanë lajmëruar Policinë dhe Inspektoratin por deri më tani nuk është ndërmarrë ndonjë veprim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *