KLIKO NE FOTO PER INFO
Njihuni me Tringa Çeku, biznesmenen më të suksesshme në Kosovë

Njihuni me Tringa Çeku, biznesmenen më të suksesshme në Kosovë

KLIKO NE FOTO PER INFO

Një menaxhim i suksesshëm edhe në kohën e pandemisë ,njihuni me pronaren e “D tring qeramika” Tringa Çeku e cila e udhëheqi me suksese njëren nga kompanitë me të madhe në tregu tonë, në industrinë e qeramikës, porcelanit, granit dhe mermerit.

Tringa Çeku arriti të ofrojë çmimet me të lira për konsumatët e tregut në Kosovës në planin e saj për vitin 2021.

Tringa po planifikon të zgjëroj kompaninë e saj në tregjet rajonale, po ashtu nga planët e Tringës ajo ka filluar edhe plasimin e qeramikës në tregjet më të mëdha të Evropës; siç janë në Zvicër dhe në Gjermani.

Kjo është e vetmja vajzë shqipatre në tregun e keramikë, duke i thyer barrierat e konceptit gjinor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *