Nëse keni këtë lloj të kartmonedhës prej 5 eurove ju mund të bëheni milioner

Nëse keni këtë lloj të kartmonedhës prej 5 eurove ju mund të bëheni milioner

KLIKO NE FOTO PER INFO

A e dini se ka disa kartëmonedha prej pesë eurosh me të cilat mund të pasuroheni?

Nëse keni fat, do të fitoni njëzet deri në njëqind herë më shumë se vlera e vërtetë.

Duhet të shikoni me kujdes numrat dhe shkronjat në këndin e sipërm të djathtë që janë të përshtatur në një shesh të kuq në foto. Ato tregojnë serinë në të cilën është shtypur kartëmonedha.

Seritë e rralla përmbajnë 5 numra identikë (për shembull, 77777, 99999).

Nëse keni vërejtur aksidentalisht një shënim të tillë me ju, sigurohuni që ai të mbetet në gjendje të përsosur dhe në atë rast do t’ju sjellë shumë para, shkruajnë mediat kroate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *