KLIKO NE FOTO PER INFO
Mbani frymën djem! Kjo është Maturantja më seksi nga Gjilani (Foto)

Mbani frymën djem! Kjo është Maturantja më seksi nga Gjilani (Foto)

KLIKO NE FOTO PER INFO

Nxënësit e shkollave të mesme në Kosovë po festojnë mbrëmjen e maturës që shënon fundin e shkollimit të mesëm.

Në natën që ata e shohin shumë speciale, vajza e djem kanë qëllim të rregullohen dhe të duken sa më bukur e që ta kujtojnë përgjithmonë, shkruan 06press.

Njëra nga vajzat maturante që ka pasur një dukje shumë speciale për këtë mbrëmje është Rrushe Shabani, maturante nga Gjilani.

Në vijim ju sjellim fotot e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *