KLIKO NE FOTO PER INFO
Ky është pozicioni i seksit më i përdorur dhe preferuar për gratë dhe burrat?

Ky është pozicioni i seksit më i përdorur dhe preferuar për gratë dhe burrat?

KLIKO NE FOTO PER INFO

Teksa të gjitha gratë dhe burrat kanë preferencat e veta kur bëhet fjalë për seks, një studim i bërë me anë të anketimit së fundmi ka treguar se në fakt është një pozicion seksi që të dy e pëlqejnë, shkruan lajmi.net.Para se të mendoni se e keni gjetur cili është, pozicioni nuk është as klasiku misionar, e as 69-shi i çmendur.Me anë të një anketimi online, janë pyetur njerëzit se cili është pozicioni i tyre i preferuar në seks, pozicioni që duan ta provojnë dhe ai që nuk e pëlqejnë.

Kjo u bë në mënyrë që të gërmohet pak më thellë në preferencat gjinore.
Anketimi rezultoi se stili doggie është i preferuari për thuajse të gjithë personat që morën pjesë në anketim, burra dhe gra.

Ai më i afërti pas stilit doggie ishte misionar.Kur u pyetën se pse ky ishte pozicioni i tyre i preferuar, ata thanë se ky pozicion ofron penetrim më të thellë dhe ofron më shumë mundësi orgazme për femra.Për pyetjen se cila ishte gjëja që kanë dëshirë të provojnë më shpesh, shumica e burrave u përgjigj seksi anal.Ndërsa femrat, me sa duket preferonin seksin mbi tavolinë pune ose të bukës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *