KLIKO NE FOTO PER INFO
“I bëj seks oral burrit tim derisa vozitë, por ja se çfarë bën ai”

“I bëj seks oral burrit tim derisa vozitë, por ja se çfarë bën ai”

KLIKO NE FOTO PER INFO

Unë i bëj seks oral burrit tim derisa ai vozit makinën për të mbajtur jetën tonë pikante.

Por të jem e sinqertë, vazhdimisht po përpiqem të bëj ish të dashuren e tij kur bëhet fjalë për seks.

Ne jemi të martuar për gjashtë vjet, kështu që unë duhet të ndihem më e sigurt, por menjëherë pasi u martuam ai më tregoi për jetën e egër seksuale që kishte pasur me ish-in e tij.

Ajo është me të vërtetë tërheqëse dhe mendoj se ai më tha kështu që të isha më aventureske.

Unë jam 30 vjeqare, ai është 31 vjeqar dhe kemi një djalë i cili është pesë vjeç.

Fillimisht, kam bërë shumë përpjekje për të rregulluar gjërat mes nesh, por kam filluar të vërej se është shumë e njëanshme.

Ne bëjmë seks të paktën tre ose katër herë në javë dhe unë normalisht jam ajo që e fillon atë. Unë jam ajo që i bëj seks oral dhe jam ajo që vishem për të.

Unë nuk mendoj se ai më ka dhënë ndonjëherë seks oral dhe megjithatë, unë rregullisht e bëj kur ai e vozit makinën. Nuk më pëlqen veçanërisht, por ai përmendi ish-in e tij që e bëri atë për të. Në shtëpi, ai shkon në banjo dhe unë pastaj vishem për të. Ndonjëherë unë vesh të brendshme të mprehta, nganjëherë një kostum seksi. Ai ka thënë që jo gjithmonë duhet të vishem dhe se ai më gjen seksi siç jam, por nuk dua ta zhgënjej.

Unë gjithashtu kam një frikë të vërtetë se ai do të mendojë se jam e mërzitshëm dhe do të kthehem tek ajo.

Unë vërtet kam filluar të vërej se ai kurrë nuk më pyet se çfarë dua ose më pëlqen. Unë jam duke u ndjerë gjithmonë sikur duhet të kujdesem për të.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *