Çmendet Shqiptarja, i heq pantallonat në mes të Tiranës dhe fton kalimtarët…

Çmendet Shqiptarja, i heq pantallonat në mes të Tiranës dhe fton kalimtarët…

KLIKO NE FOTO PER INFO

Një vajzë e re, ka vendosur të provokojë më shumë se kurrë duke hequr pantallonat dhe provokuar çdo kalimtar në kryeqytet.

Në videon e publikuar nga ‘Tirana News’, vajza heq pantallonat dhe më pas bënë lëvizje provokuese.

Në këtë video ajo dëgjohet edhe duke folur dhe më pas ngre zërin duke brohoritur.

Pas disa sekondave, ajo vishet dhe vazhdon rrugën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *