Burri i dërgon foto nga shtëpia, gruaja kap detajin dhe zbulon tradhtinë

Burri i dërgon foto nga shtëpia, gruaja kap detajin dhe zbulon tradhtinë

KLIKO NE FOTO PER INFO

Tradhtia në jo pak raste ka dalë zbuluar më lehtë sesa e mendojnë të gjithë. Ndonjëherë ngjan pak me gënjeshtrën që i “këmbët e shkurtra.

Një përdoruese e “Tik Tok”, ka rrëfyer për ndjekësit  tradhtinë që ka përjetuar nga partneri. E gjitha tha ajo nisi nga një foto që bashkëshorti i dërgoi.

Ai ndodhej në shtëpi dhe në pamje të parë dukej gjithçka normale, por një detaj e nxori zbuluar.

“Kam vërejtur një detaj të pazakontë në foto. A e shihni për çfarë bëhet fjalë”? pyeti ajo.

Nëse e shikon me vëmendje, do të vini re se ka një pjastër për drejtim flokësh  dhe një krehër në tavolinën e tualetit pranë lavamanit.

“A jeni të sigurt që burri juaj është i lirë tani”? shkruan shumë komentues.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *